Vitox C 1000mg

60 x compresse, Vit. C;Zinco

Indikacionet :
Vitamina C eshte metoda me e mire per te parandaluar dhe per te ndihmuar sistemin imunitar; ka rendesi ne formimin dhe mbrojtjen e kolagjenit, qe eshte proteina kryesore e organizmit, dhe ne formimin e indit lidhor. Vitamina C ka rol edhe ne rigjenerimin dhe riparimin e indeve. Gjithashtu ndihmon metabolizimin e kolesterolit ,ka veti antihemorragjike dhe cikatrizuese, ka rol ne shumicen e reaksioneve metabolike ne organizem, permireson perthithjen e mineraleve dhe shpejton eleminimin e metaleve toksike.