Vilan 20 500mg

30 x compresse, Vit. A, C, D, Vit. gruppo B, Ferro, Zinco, Fluoro

Indikacionet :
Vitaminat e grupit B ndihmojne ne funksionin e sistemit nervor si dhe ne metabolizmin e karbohidrateve dhe te proteinave. Hekuri, Zinku dhe Vitaminat A, C dhe D forcojne sistemin imunitar te organizmit, vitamina C ka veprim te fuqishem antioksidant; Hekuri favorizon funksionin rekonjitiv dhe redukton lodhjen; vitamina D kontribuon ne perthithjen dhe shfrytezimin optimal te kalciumit dhe fosforit nga ushqimet, duke suportuar kocken dhe funksionet muskulare. Fluori favorizon disponimin e kalciumit ne nivel kockor duke rritur rezistencen e indit kockor.Merr pjese ne mineralizimin e smaltit te dhembeve duke i bere ata me te forte dhe me rezistente.

Produkte të tjera