Veltix 200ml Shurup

Shurup 200 ml, Miele;Piantaggine;Propoli;Eucalipto;Tiglio

Indikacionet :
Përdoret në kollë të thatë dhe me sekrecione,ka funksion emolien dhe lenitiv në mukozat e
orafaringea, ka funksion balsamik dhe antiseptik

Produkte të tjera