Tetanus Gamma 250IU/1ml

250UI-1ml, Imunoglobulina humane e tetanusit

Indikacionet :
Proflaksi pas ekspozimit, tek pacientët e vaksinuar në mënyrë jo të përshtatshme, tek pacientët me status imuniteti të panjohur dhe pacientët me defçencë imunitare.

Produkte të tjera