Tachipirina 500mg supposte

500mg X 10 supp, Paracetamol

Indikacionet :
Dhimbjet e kokës, dhëmbëve, neuralgia, dhimbjet osteo-artikulare, dhimbjet muskulare, dhimbjet menstruale. Terapi shtesë në trajtimin simptomatik të gjëndjes febrile dhe gripit