Tachipirina 125 mg Supozitorë

125 mg, Supozitorë për foshnje, Paracetamol

Indikacionet :
Dhimbjet e kokës, dhëmbëve, neuralgia, dhimbjet osteo-artikulare, dhimbjet muskulare. Terapi shtesë në trajtimin simptomatik të gjëndjes febrile dhe gripit