Tachipirina 120mg/5ml Shurup

120mg / 5ml Shurup, Paracetamol

Indikacionet :
Dhimbjet e kokës, dhëmbëve, neuralgia,
dhimbjet osteo-artikulare, dhimbjet
muskulare. Terapi shtesë në trajtimin
simptomatik të gjëndjes febrile dhe gripit.