Tachipirina 100mg/ml Solucion

100mg / ml Solucion, Paracetamol

Indikacionet :
Dhimbjet e kokës, dhëmbëve, neuralgia, dhimbjet osteo-artikulare, dhimbjet muskulare. Terapi shtesë në trajtimin simptomatik të gjëndjes febrile dhe gripit.