Tachipirina 1000mg

1000mg X 12 cpr eff, Paracetamol

Indikacionet :
Dhimbjet e kokës, dhëmbëve, neuralgia, dhimbjet osteo-artikulare, dhimbjet muskulare, dhimbjet menstruale. Terapi shtesë në trajtimin simptomatik të gjëndjes febrile dhe gripit