Tachipirina 1000mg supposte

1000mg X 10 supp, Paracetamol

Indikacionet :
Dhimbjet e kokës, dhëmbëve, neuralgia, dhimbjet osteo-artikulare,
dhimbjet muskulare, dhimbjet menstruale. Terapi shtesë në trajtimin
simptomatik të gjëndjes febrile dhe gripit