Tachipirina 1000 mg x 10 supp

Indikacionet: Dhimbjet e kokës, dhëmbëve, neuralgia, dhimbjet osteo-artikulare, dhimbjet muskulare. Terapi shtesë në trajtimin simptomatik të gjëndjes febrile dhe gripit.