Tachicaf 1000mg/130mg

1000mg/130mg X 16 bust, Paracetamol 1000mg + Kafeinë 130mg

Indikacionet :
Trajtim simptomatik i dhimbjes me origjinë të ndryshme (të tilla si dhimbje
koke, dhimbje osteoartikulare dhe muskulare, dhimbje dhëmbi, dhimbje
menstruale, procedura kirurgjikale).