Stimaton 10ml

10 f x 10 ml, Pappa reale, Polline, Ginkgo, Eleuterococco

Indikacionet :
Pappa reale ka veti te tilla si: hap oreksin, lufton problemet intestinale, lufton anemine, rrit tonusin e pergjithshem te organizmit. Polline eshte nje mase e perqendruar proteinash. Permban glucide (kryesisht glukoze dhe fruktoze) qe bashke me vitaminat dhe oligoelementet ,e bejne nje substance me veti energjizuese dhe rigjeneruese nga me te fuqishmet. Ginkgo Biloba eshte i pasur ne principe active qe permiresojne qarkullimin, duke rritur keshtu vecanerisht furnizimin e indeve te trurit. Gjithashtu ndihmon ne semundjen nga lartesia dhe forcon memorien. Eleuterococu fuqizon dhe forcon imunitetin, ul mundesine e komplikimeve serioze qe pasojne gripin. Rekomandohet ne periudhen e konvaleshences si dhe per te permiresuar  kujtesen dhe perqendrimin.

Produkte të tjera