Rosagyn

10 x ovula, Acid Ialuronik;Acid laktik;Caelendula;Aloe Vera

Indikacionet :
Pas ciklit menstrual.Pas trajtimit me antibiotik dhe antimykotike.Ne gjendjet e tharjes se mukozes vaginale.Ne trajtimet me kemioterapi dhe radioterapi.