Ranitidina ABC 150mg

150mg x 20tab (RM), Raniditine

Indikacionet :
Ezofagiti eroziv nga refuksi gastroezofageal dhe simptomat të lidhura me të (piroza, disfagia), ulcera gastrike dhe duodenale