Pantoprazol Normon 40mg

40mg x 14 caps, Pantoprazol

Indikacionet :
Ezofagiti eroziv nga refuksi gastroezofageal dhe simptomat të lidhura me të (piroza, disfagia), ulcera gastrike dhe duodenale