Pantoprazol Normon 20mg

20mg x 28 caps, Pantoprazol

Indikacionet :
Ezofagiti eroziv nga refuksi gastroezofageal dhe simptomat të lidhura me të (piroza, disfagia), ulcera gastrike dhe duodenale