PaidoFer 30ml Solucion

Solucion 30 ml, Ferroliposomiale;Vitamina E

Indikacionet :
Hekuri lipozomial ka nje cilesi te vecante qe e ben shume te absorbueshem nga organizmi dhe shume te tolerueshem prej tij ne te njejten kohe. Hekuri eshte i nevojshem per organizmi njerezor per sintezen e hemoglobines (proteina qe transporton oksigjenin nen qeliza), mioglobines dhe kolagjenit; gjithashtu eshte i pazevendesueshem ne proceset e frymemarrjes qelizore dhe metabolizmit te acideve nukleike. Hekuri fuqizon pergjigjen imunitare te pacientit, mbeshtet rritjen normale trupore, lufton lodhjen dhe efortin e lidhur me virozat stinore ose me stresin ne pergjithesi. Vitamina E eshte nje antioksidant qe merr pjese ne proceset energjetike. Eshte nje vazodilatator I lehte, ka veti antitrombotike si dhe forcon paretet e kapilareve.