Nutrase MED 50ml

50ml, Avokado, ekstrakt I farës së sojës

Indikacionet :
Dermatozat akute dhe kronike (ideal për: skuqjen, tharjen dhe kruarjen e shkaktuar nga agjentët e jashtëm irritues, psoriasis, dermatit atopik, seborreik, sklerodermia, dermatiti nga rrezet e diellit)