Moxifloxacino Normon 400mg

400mg X 5 compresa, Moxifoxacine

Indikacionet :
Infeksione te rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare dhe respiratore (cistit, pielit, cistopielit, pielonefrit)