Momentact 400mg tab

400mg X 12 tab, Ibuprofen

Indikacionet :
Dhimbjet muskulare dhe artikulare, dhimbjet e kokës, dhëmbëve, dhimbjet menstruale, trajtimi i temperaturës së lartë.