Moment 200mg tab

200mg x 12 tab, Ibuprofen

Indikacionet :
Dhimbjet muskulare dhe artikulare, dhimbjet e kokës, dhëmbëve,
dhimbjet menstruale, trajtimi i temperaturës së lartë.