Momendol 220mg tab

220mg x 24 tab, Naproxen

Indikacionet :
Dhimbjet muskulare dhe artikulare, dhimbjet e kokës, dhëmbëve,
dhimbjet menstruale, trajtimi i temperaturës së lartë