Metorolol 200ml

Shurup 200 ml, Prugna, Malva, Altea, Mannitolo

Indikacionet :
Altea, Kumbulla dhe Mellaga ndihmojne tranzitin intestinal, vecanerisht mellaga ndihmon ne vellimin dhe konsistencen normale te feces. Laktitoli/ Manitoli Struktura e ketyre sheqererave ka veti te kaloje e pandryshuar ne ambjentet e stomakut dhe intestinit duke arritur keshtu ne kolon. Aty fermentohen nga fora bakterore lokale ne acid laktik dhe acetic, te cilet japin rritje te presionit osmotik duke terhequr ujin i cili hidraton fecen dhe lehteson jashteqitjen. Efekti laksativ i detyrohet edhe nje veprimi direkt te ketyre acideve ne mukozen intestinale, cka lejon rritjen e peristalsisit dhe permireson aftesine per defekim. Ndikimi i ketyre substancave ne fermentim i ben ato prebiotike, ne gjendje te favorizojne foren intestinale natyror.e