Livitan 150ml Shurup

Shurup 150 ml, Vitamina e grupit B;Vitamina A,C,D;Ferro;Zink;Fuoro

Indikacionet :
Vitaminat e grupit B ndihmojne ne funksionin e sistemit nervor si dhe ne metabolizmin e karbohidrateve dhe te proteinave. Hekuri, Zinku dhe Vitaminat A, C dhe D forcojne sistemin
imunitar te organizmit, vitamina C ka veprim te fuqishem antioksidant; Hekuri favorizon funksionin rekonjitiv dhe redukton lodhjen; vitamina D kontribuon ne perthithjen dhe
shfrytezimin optimal te kalciumit dhe fosforit nga ushqimet, duke suportuar kocken dhe funksionet muskulare. Fluori favorizon disponibilitetin e kalciumit ne nivel kockor duke rritur rezistencen e indit kockor. Merr pjese ne mineralizimin e smaltit te dhembeve duke i bere ata me te forte dhe me rezistente.