IsiVit

Vitamina;Minerale

Indikacionet :
ISI VIT eshte nje integrator ushqimor me baze vitaminash dhe mineralesh qe sherben per te plotesuar nevojat e organizmit gjate periudhes se shtatezanise.Tabletat permbajne 25 elemente te rendesishme si per nenen dhe beben.