Gine Tantum Polvere 500 mg x 10 bustinë

Indikacionet: Vaginiti jo specifik, terapi shtesë në trajtimin e vaginitit specifik, përgatitja për procedurë kirurgjikale, diatermokoagulimi, konizimi, vendosja e DIU, procedurat diagnostike instrumentale, histerektomia vaginale dhe abdominale, terapi postoperatore gjinekologjike, vaginiti atrofik post menupauzal, mykoza vaginale pas radioterapisë, higjiena post partum dhe puerperale.