Gine Tantum 500mg Polvere

Polvere 500mg X 10 bust , Benzidamine

Indikacionet :
Vaginiti jo specifk, terapi shtesë në trajtimin e vaginitit specifk, pregatitja për procedure kirurgjikale, diatermokoagulimi, konizimi, vendosja e DIU, procedurat diagnostike instrumentale, histerektomia vaginale dhe abdominale, terapi postoperatore gjinekologjike, vaginiti atrofk post menupauzal, mykoza vaginale pas radioterapisë, higjiena post partum dhe puerperale