Connectivina Sole 50ml Spray

Sole spray 50ml ( 20% Tvsh), Acidi hyaluronik 0.1%;Echium Oil;Ceramid

Indikacionet :
Veprim i dyfshtë për skuqjet dhe djegiet e lëkurës, ndihmon në rigjenerimin e lëkurës dhe njëkohësisht qetëson atë