Clenic Për Aerosol 0.8mg/2ml

0.8mg/2ml 20 fakone, Beclomethasone dipropiate

Indikacionet :
Kontrolli i zhvillimit të sëmundjes astmatike dhe gjendjeve bronkokonstruktive, rinit alergjik vazomotor, prekje infamatore dhe alergjike të kavitetit nazal dhe traktit rinofaringeal