Cetirizin ABC 20mg

20mg tablete, Cetirizin

Indikacionet :
Përdoret për trajtimin e dermatitit atopik, rinitit, urtikaries, pruritit dhe kollës me natyrë alergjike, rinokonjuktivitit alergjik sezonal, pruritit idiopatik të gjeneralizuar