CartiJoint D 5g

5g x 20bust, Glucosamine hydrochloride (500 mg) + Chondroitin sulfate (400 mg) + Calcium carbonate (500 mg) + Vitamin D3 (400 I.U.) + Vitamin C (200 mg)

Indikacionet :
Vitamin D3 ndihmon në absorbimin e kalciumit dhe e mban në nivele normale në gjak; Vitamina C luan rol kyç në prodhimin e kolagjenit;
Glucosamina dhe Chondroitin sulfate stimulojnë sintezën e proteoglykanëve;                          Formulimi eferveshent oral përmirëson biodisponibilitetin e kalciumit