Calcimel 30ml Solucion

Solucion 30 ml, Vitamina A,C,D;Vitamina e grupit B;Ferro;Zink;Fluoro

Indikacionet :
Vitaminat e grupit B ndihmojne ne funksionin e sistemit nervor si dhe ne metabolizmin e karbohidrateve dhe te proteinave. Hekuri, Zinku dhe Vitaminat A, C dhe E forcojne sistemin imunitar te organizmit,vitamina C ka veprim te fuqishem antioksidant; Hekuri favorizon funksionin rekonjitiv dhe redukton lodhjen; vitamina D kontribuon ne perthithjen dhe shfrytezimin optimal te kalciumit dhe fosforit nga ushqimet,duke suportuar kocken dhe funksionet muskulare. Fluori favorizon disponibilitetin e kalciumit ne nivel kockor duke rritur rezistencen e indit kockor. Merr pjese ne mineralizimin e smaltit te dhembeve duke i bere ata me te forte dhe me rezistente.