Brain Baby 30ml Solucion

Solucion 30 ml, DHA,Vitamin D3;Luteina;Vitamin e grupit B

Indikacionet :
DHA (acidI dokosahekzanoik) eshte nje acid yndyror qe ndikon te kujtesa. Ky acid i inkorporuar ne membranen qelizore, rregullon procese te tilla si neurogjeneza, formimi i lidhjeve mes neuroneve dhe transmetimi i impulsit nervor. DHA rrit gjithashtu fuksin e gjakut ne tru si dhe redukton infamacionin dhe stresin oksidativ. Luteina ka shume benefte per trupin, duke perfshire vetite e saj antioksidante, mbron qelizat nervore nga radikalet e lirasi dhe retinen nga demtimi i drites diellore blu. Vitaminat e grupit B kane veprim tonfkues, rindertues dhe energjizues, si dhe rritin perqendrimin dhe memorien. Vitamina B1 rrit prodhimin e energjise duke rritur perthithjen e karbohidrateve dhe rrjedhimisht permireson funksionin rekonjitiv dhe aftesine e te kuptuarit, se bashku me vitaminen B2 te implikuar ne metabolizmin energjetik;
vitamina B6 ndihmon ne mbajtjen e humorit te mire dhe nivelin e larte te vigjilences. Edhe vitamina B12 eshte e rendesishme per metabolizmin energjetik te qelizave nervore. Vitamina D3 favorizon transportin aktiv te kalciumit si dhe perthithjen optimale dhe perdorimin e kalciumit dhe fosforit ne intestin, duke ndihmuar ne mbajtjen mire te kockave dhe te funksioneve muskulare. Rregullon nivelet e calciumit ne gjak duke ndihmuar keshtu ne mineralizimin e duhur te kockave dhe dhembeve. Kontribuon ne mirefunksionimin e sistemit imunitar te trupit.