Biketina 10ml

10 FL x 10 ml, Pappa reale, Rosa canina, Vit. A, C, D, gruppo B, Ferro, Zinco, Fluoro

Indikacionet :
Pappa reale ka veti te tilla si: hap oreksin, lufton problemet intestinale, lufton anemone, rrit tonusin e pergjithshem te organizmit. Rosa Canina ndihmon rikthimin e ekuilibrit natyror te trupit pas periudhave stresante; ka veprim rindertues dhe mbeshtetes per organizmin. Favorizon mbrojtjen natyrore te trupit nga agjentet e jashtem. Vitaminat e grupit B ndihmojne ne funksionin e sistemit nervor si dhe ne metabolizmin e karbohidrateve dhe te proteinave. Hekuri, Zinku dhe Vitaminat A, C dhe E forcojne sistemin imunitar te organizmit, vitamina C ka veprim te fuqishem antioksidant; Hekuri favorizon funksionin rekonjitiv dhe redukton lodhjen; vitamina D kontribuon ne perthithjen dhe shfrytezimin optimal te kalciumit dhe fosforit nga
ushqimet, duke suportuar kocken dhe funksionet muskulare. Fluori favorizon disponibilitetin e
kalciumit ne nivel kockor duke rritur rezistencen e indit kockor. Merr pjese ne mineralizimin e
smaltit te dhembeve duke i bere ata me te forte dhe me rezistente.