moment

Dhimbjet e kokës nuk jane njësoj, zbulo llojin e dhimbjes tënd Ekziston një dhimbje koke e butë, por e bezdisshme, një dhimbje koke e fortë që mund të japë një ndjesi dhimbjeje të përshkruar si një kompresion i ngjashëm me vezet rreth kokës dhe një dhimbje koke, e lidhur me probleme të tjera, siç janë dhimbja e qafës së mitrës, cikli ose dhimbja e kongjestionit të hundës. Mësimi për ta njohur atë dhe për të identifikuar shkaqet e tij është thelbësore për ta parandaluar atë të bëhet një gjendje e shpeshtë.

Tachipirina

Përbërës aktiv paracetamol. Paracetamoli është një ilaç antipiretik dhe analgjezik, i cili, falë sigurisë dhe profilitetit të tij, mund të përdoret që nga lindja. Paracetamoli është i disponueshëm në forma të shumta farmaceutike. Si antipiretik tregohet për trajtimin simptomatik të gjendjeve të ndryshme febrile si: ndikim sëmundje infektive tipike për fëmijët, sëmundjet akute të traktit respirator Si një analgjezik, trajtimin simptomatik të dhimbjeve me origjinë dhe natyrë të ndryshme.

Tantum Verde

 Një gamë e produkteve për sëmundjet e fytit dhe gojës. Tantum Verde përmban substancën aktive benzidaminë, e cila është një agjent lokal anti-inflamator. I përket grupit të agjentëve për trajtim oral. Tantum Verde përdoret tek të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç, për trajtim simptomatik lokal për lehtësimin e dhimbjes dhe acarimin e gojës dhe fytit. Duhet të flisni me një mjek nëse nuk ndiheni më mirë ose nëse ndjeheni më keq pas 3 ditësh.

Përgjegjësia jonë

Qëndrueshmëria

Ne jemi afër pacientëve dhe jemi të përkushtuar për qëndrueshmërinë si një aftësues unik i biznesit.

Etika

Etika drejton dhe urdhëron sjelljen tonë drejt qëllimeve të biznesit dhe veprimit civil.

Politika e Cilësisë

Përpjekjet e kompanisë sonë në sigurimin e produkteve të sigurta dhe efektive, shërbime të shkëlqyera për të maksimizuar kënaqësinë e klientëve dhe palëve të interesuara.

Loading

Për sygjerime, ankesa dhe efekte anesore, plotësoni formën e më poshtme ose shkarko formularin.